Ahojky,
tak zase po dlouhý době něco do deníku...

Čas od posledního příspěvku jsem trávil převážně s beruškou a to ať jsme hlídali babičce zahrádku nebo teď posledních pár dnů v Chorvatsku.

Je tu opravdu moc krásně, přál bych vám takové počasí i tam u nás v Čechách, ale co se dá dělat... ani si nedokážete představit, jak mi bude chybět to, jak po probuzení vyjdu na balkón a koukám na moře, celý den se válim na pláži a večer si zajdu do města na zmrzku.

Jako novinku bych uvedl, že jsme si s beruškou pořídili malinkej byteček. Neni to nic extra, ale tak pro začátek nám to stačí =D ... (dole uvidíte fotku, když jsme si dávali první pizzu v našem obýváku a pejska Engee)

Za pár dní má beruška narozeniny, tak se musím pochlubit svýma dárkama od značky Louis Vuitton, kterou jistě nemusím představovat. Nechal jsem si je dovézt z Paříže, konkrétně z 101 avenue des Champs-Elysées. (dole uvidíte berušku s kabelkou a psaníčkem)

Nakonec přiložím ještě pár fotek z dovolené, abyste se podívali, jak tu máme krásně... mějte se moc hezky a já se zase někdy ozvu :o)


 

 












Comments (0)