Oblíbili jste si návrhářské kolekce H&M, které se stali každoročně již tradiční módní událostí? Po po poslední kolekci, kterou pro H&M vytvořil Alber Elbaz, kreativní ředitel Lanvin, jsme s napětím očekávali, které další slavné návrhářské eso půjde do spolupráce s H&M. Šeptalo se především o Tom Fordovi, ale vše je nakonec jinak. Díky H&M si budete moci nyní pořídit kousek od tak prestižního návrhářského jména, jakým je Versace. Další designérskou kolekci totiž pro H&M navrhne přímo Donatella Versace.



Limitovaná kolekce Versace se na pultech H&M objeví již v listopadu

Známá módní návrhářka Donatella Versace uvede svou limitovanou kolekci dohromady ve 300 buticích H&M již 17. listopadu 2011. Kromě dětských, dámských a pánských modelů se zákazníci mohou v buticích H&M těšit také na Versace novinku v podobě bytových doplňků.

Kolekce, kterou Donatella pro H&M připravuje, je založena na tradičních designech značky Versace, jako je Miami print, který je ve světě znám hlavně díky bratru Donatelly Versace, Gianni Versace.





Versace i pro ty, kteří si to jindy nemohou dovolit!

„Je ten pravý čas oprášit ikonické Versace kousky. Cítím to ve vzduchu.“ Pronesla módní návrhářka Donatella Versace v exkluzivním rozhovoru. Společnost H&M tak bude moci reprezentovat úžasné propojení s širokou základnou zákazníků a mladými milovníky Versace, kteří si modely za jiných okolností však finančních důvodů dovolit nemohou. Toto především je pro mě vzrušující a stimulující.“





Od sexy barevné a vzorované kolekce, kterou Donatella Versace připravuje pro tři stovky butiků H&M, se pravděpodobně očekává stejný rozruch, který v buticích H&M vyvolali v minulosti také Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Stella McCartney, Roberto Cavali nebo Jimmy Choo.

Comments (1)

On 10. července 2011 v 14:41 , Shaki řekl(a)...

Na kolekci jsem maxi zvědavá! Uvidíme uvidíme ;-)
A díky za hezký comment :-)