Ležérní i sportovní, ale hlavně kvalitní a trendy značka, která má za sebou dlouhou tradici? Tak tou je rozhodně módní společnost Gant. Dnes si představíme její pánské modely pro aktuální sezónu jara a léta 2011. Rozhodně je tedy se na co dívat i čím se na jaře a v létě inspirovat.



Pánská módní kolekce společnosti Gant pro jaro a léto 2011 je kolekcí, ve které se shlédne muž téměř každého stylu. Ten, který nejraději nosí obleky, ten, který nedá dopustit na džínovinu i ten, kterému je nejlépe v ležérních kalhotách nebo šortkách a elegantním svetříku. Inspirací Michaela Bastiana pro tvorbu jarní a letní kolekce Gant 2011 byli manželé Marilyn Monroe – Joe DiMaggio a Arthur Miller.



Gant pro muže na jaro a léto 2011

Pánská kolekce Gant pro jaro a léto 2011 je diverzní jak po stránce modelů, tak po stránce barev, nápaditých vzorů i odlišných střihů. Vyvrací zažité kombinace a směle se staví na hranu. Najdeme zde elegantní a společenské obleky se stylově zkrácenými nohavicemi, sportovní baseballové bundičky kratšího střihu, šortky v kombinaci s džinovou bundičkou, sportovně elegantní modely kraťasů v délce nad kolena se sakem ve stejné barvě, polo trička s krátkým rukávem, šortky i kalhoty s otrhaným efektem, modely košil, svetříků i mikin se stojáčkem nebo kapucí, a dokonce sportovní, skoro až outdoorové modely bund. Charakteristický je preppy styl, který je občasně střídán streetovějším a sportovnějším až plážovým lookem. Častým prvkem kolekce jsou apartně vykasané rukávy.

Barvy kolekce

Různorodé jsou však i barvy a vzory kolekce. Typické jsou barvy urbanistické a zemité, prezentovány šedou, béžovou, černou nebo olivově zelenou. Ty jsou často kombinovány s kontrastními barvami, jako je červená, žlutá, modrozelená, světle vínová, cihlová, žlutá nebo dokonce světle růžová. Ze vzorů se objevují kostičky, proužky i puntíky.

Módní doplňky

Pánská kolekce Gant 2011 je bohatá mimo jiné také na modely módních doplňků. Outfity jsou podle svého stylu doladěny s modely obuví tak, aby spolu vytvářely dokonale ladící celek. Elegantní a sportovně-ležérní kousky jsou opatřeny mokasíny, popřípadě teniskami, i těmi kotníčkovými. Letní plážovou obuv reprezentují oblíbené flip-flopy neboli žabky. Mezi další, typicky letní módní doplňky, které se v kolekci vyskytují, patří sluneční, ale i klasické dioptrické brýle moderních tvarů nebo baseballové čepice, které zaručeně chlapům dodají sportovní look.

Módní designér Michael Bastian si se svou kolekcí Gant pro jaro a léto 2011 skutečně vyhrál. Zcela určitě nebude na škodu se těmito modely a samotnými kombinacemi inspirovat. Gant jako značka tradičně spojuje eleganci i sportovní look, odráží tradici i aktuální trendy a mixuje klasiku s moderními prvky.

O značce Gant

Historie módní společnost Gant sahá až do roku 1949, kdy byla značka v americkém městě New Haven založena jako rodinný podnik. Dnes jsou produkty značky Gant dostupné celosvětově a nabízejí modely pro muže, ženy i děti. Kromě oblečení patří mezi sortiment také hodinky, vůně modely obuvi, spodní prádlo a modely brýlí (dioptrických i slunečních) stejně jako třeba doplňky do domácnosti.

Comments (0)