Mladičká herečka Emma Watson, kterou filmoví nadšenci Harryho Pottera znají spíše jako Hermionu Granger, toho má ve svých jednadvaceti letech za sebou už skutečně dost. Nejenže je z ní úspěšná herečka, kterou zná celý svět, vidět ji můžeme také v několika kolekcích luxusní módní společnosti Burberry nebo v reklamní kampani kosmetické společnosti Lancôme. A aby toho nebylo málo, byla také prestižním módním magazínem Glamour zvolena jako nejlépe oblékaná žena.

Emma Charlotte Duerre Watson

Celé jméno: Emma Charlotte Duerre Watson
Povolání: herečka, modelka
Datum narození: 15. 05. 1990
Místo narození: Paříž, Francie
Znamení: Beran
Výška: 165 cm
Přirozená barva vlasů: hnědá

Její vkus je vytříbený a styl mění podle příležitosti. Na společenské akci ji uvidíte v nádherné luxusní róbě a venku ji klidně můžete zahlédnout v kraťasech, tílku, plochých botkách (i když měří pouze 165 cm) nebo v ležérním klobouku. Outfit sportovnějšího rázu jsme na Emmě mohli vidět například u příležitosti festivalu Glastonbury v červnu 2010. Ačkoliv byl outfit sportovnější, i tak se skládal ze samých prestižních značek. Korzet byl Louis Vuitton a denimové šortky značky Hudson. V listopadu roku 2010 všechny na Claridge rerecepci překvapila svými asymetricky řešenými šaty Vionnet v černé barvě, které ozdobila hned několika výraznými módními doplňky.


 


V únoru 2011 paparazzi Emmu Watson zahlédli v ležérním outfitu, který skýtal kabátek, skinny kalhoty a balerínky značky Zadig et Voltaire. Na akci BAFTA, kde předávala ocenění za „ Oustanding British Film“ (Vynikající britský film) si však oblékla nádhernou splývavou róbu jemného béžového odstínu na jedno rameno, definovaným pasem a rozšiřující se sukní s vlečkou. Šaty, které mimo jiné zdobí romantické volány u výstřihu, pocházejí z tvorby značky Valentino haute couture. Cenu mimochodem získal tým filmu „The King´s Speech (Králova řeč), režírovaný Tomem Hooperem.

Jak se tak zdá, Emma Watson preferuje hlavně pohodlný a ležérní styl, který čas od času vymění na společenské události za společenské šaty, které na ní vypadají vždycky skutečně obdivuhodně. Emma se snaží mixovat styly i jednotlivé kousky oblečení a doplňků tak, aby byl její výsledný outfit vždy originální a jedinečný. Také její účesy a make-up vypadají vždy přirozeně a nenuceně. Volí vždy jemné líčení, které se hodí jak pro denní, tak i noční nošení.



Je opravdu neskutečné, jak čas letí a jak se lidé a jejich styl okolo nás mění. Z malé slečny v dlouhých vlasech, která svou kariéru odstartovala ve svých devíti letech ve filmu Harrym Potter, se postupně stala nejen skvělá herečka, ale také žádaná modelka. Zkrátila si vlasy, vyměnila šatník a teď se právoplatně stala nejlépe oblékanou ženou magazínu Glamour.


Stylová ikona, kterou Emma Watson je, inspiruje mnohé mladé slečny, kterým tak nevědomky pomáhá najít si svůj vlastní styl. Emma Watson svůj styl už našla a vyrostla tak do krásné mladé ženy, která svým šarmem dokáže okouzlit stovky přítomných.



Comments (0)