Zima je konečně u konce a je čas se podívat na nejnovější světové trendy doplňků pro jarní a letní sezónu.







 
Šátky

V dnešní době se šátky nosí jak za chladných, tak i teplých dnů, šátek je přítomen jako nedílná součást vybavení každé moderní ženy. Na trhu se již prodává široká škála, ve které najdete mnoho barev, vzorů, tvarů – zde se fantazii meze nekladou. Šátek můžete nosit klasicky kolem krku, pasu, boků, hlavy, ramen. Mezi frčící tkaniny patří viskóza, bavlna, šifon a hedvábí.

Pásky

V této sezoně bude IN nošení širokých pásků zdůrazňující ženské křivky, konkrétně pas. Pokud ale neholdujete velkým páskům, vybrat si můžete i menší, tenký.

Kabelky

Pro jaro-léto 2011 budou hitem velké, měkké a zaoblené tašky. Vedle však nešlápnete ani s kabelkami malými, které mají pásky a různá zapínání. Velké plážové tašky jsou skvělým doplňkem na pláž či na koupaliště, zatímco menší kabelky s pásky se hodí jako skvělý doplňek, pokud se chcete obléknout pro formání příležitost.
Tentokrát velmi letí třásně, přezky, střapce, krajky a další.

Klobouky

Velký, široký klobouk je také jedním z nejlepších doplňků pro léto. Klobouk je klasický a hlavně nestárnoucí.

Sluneční brýle

Sluneční brýle tuto sezónu nebudou hlavní doplňkem, který by měla mít každá žena. Lepší je si sluneční brýle nasadit pouze v případě, že sluníčko skutečně paří. Nejmódnější budou masivní, velké brýle, které skrývají téměř polovinu obličeje. Fomy brýlí budou různé – kruhové, čtvercové, oválné. Pokud jde o barvy, v sezóně se zaměřujte na černé, šedé, béžové, hnědé a tmavě červené odstíny.

Boty

Vysoké podpatky, boty na platformě či gladiátorky – přesně tyto druhy bot budou letos trendy. Volte takové, které mají spoustu pásků, střapců, pérka, přezky, třásně – to vše na vaše nohy skvěle upozorní.

Šperky

V této sezóně budou nejmódnější velké, nápadné šperky. Náramky, přívěsky, brože, náušnice a náhrdelníky dodají na lesku a výstřednosti. Hodí se nejen pro denní nošení, ale také i pro formálnější příležitosti.

Comments (1)

On 16. dubna 2011 v 12:07 , Tom řekl(a)...

Zajímavě vyhlížející blog. Jsem zvědavý, co se časem objeví v sekci ,,Pro muže". Nemohu se dočkat. ;)

TOm