Novinka od Armaniho
Pánské bundy by měly splňovat několik kritérií – zejména být funkční a praktické, dále designově zajímavé, ale zároveň jednoduché. Jsou to v podstatě nepsaná pravidla, která při svém výběru bundy na jaro uplatňuje většina mužů. Je pravda, že stále více mužů začíná dávat přednost elegantnějším bundičkám nebo kabátům. Výrazně také poslední dobou vzrostl fenomén nošení saka.






Zaměříme svou pozornost na pánské jarní bundy, které splňují praktické hledisko, funkčnost a designově zajímavé zpracování. Půjde o bundy sportovních značek jako je Nike, DC, Funstorm nebo Quiksilver. Tyto budny charakterizuje lehkost a prodyšnost materiálů, užívání hravých motivů a barevná pestrost.

Výše zmíněné značky spojuje hned několik prvků – jedním z hlavních je stylová podobnost a důraz na kvalitu a funkčnost zpracování. Druhým velmi zajímavým jednotícím prvkem je jejich podobná historie. Značka Funstorm vznikla kvůli absenci snowboardového oblečení na trhu. V době, kdy skateshopy ještě neexistovaly, se objevily první kousky pod jménem značky Storm (od roku 1999 Funstorm). DC Shoes se primárně zaměřuje na obuv pro extrémní sporty jako je snowboarding nebo skateboarding, dnes v nabídce nalezneme i pestrou škálu volnočasového oblečení. V roce 2004 byla společnost koupena společností Quiksilver. Pod tuto společnost patří i značka Roxy, která se primárně zaměřuje na zboží pro boardriderové sporty. Roxy je značka kvality a technického propracování. Nike je značka pro volnočasovou i sportovní módu, kterou dnes zná už každý. V jejím sortimentu nechybí kabelky, tašky, boty a samozřejmě ani bundy, na které je tento článek zaměřen.


























Funstorm – design, detaily, kvalitní materiály

Značka Funstorm si opravdu zakládá v první řadě na praktičnosti a technických detailech. Propracovanost má zaručit ten největší komfort nejen při sportování, ale i při běžném nošení.


Ve výru barev s bundou od Nike

Naopak značka Nike dává přednost primárně designovému zpracování. Jarní pánské bundy Nike zaujmou na první pohled. Barvy se budou nosit v létě i na jaře, proto neváhejte pořídit si alespoň jednu výraznou jarní bundu. Někdy není třeba zaměřit svou pozornost jen na barvu. Volba materiálu může z bundy udělat jedinečný kousek.



DC – nejen kvalitní boty

Jak už jsem uvedl, společnost DC Shoes se od svého prvopočátku zaměřuje zejména na boty. Ovšem i kolekce bund na jaro vypadá zajímavě.

Jelikož se jedná o značku ryze sporotvního zaměření, téměř nenajdete bundu bez kapuce. Logo DC je součástí každé bundy.


Elegantní pánské bundy

Velice moderní jsou kožené pánské bundy, jedná se o nadčasový kousek, který jen tak ze svého šatníku nevyřadíte. Sportovně elegantní outfit vytvoří stylová vypasovaná bundička. Trendy bude béžová barva, ale černá klasika nikdy nic nezkazí.

Comments (2)

On 16. dubna 2011 v 15:52 , Karolína B. řekl(a)...

pěkně děkuju za pochvalu :) Na větrné hůrce je skvělá kniha, mám ráda realistická díla. Určitě doporučuju a doufám, že se to bude líbit i Tobě :)

 
On 16. dubna 2011 v 16:45 , Linda řekl(a)...

ta uplně první je skvělá ))
nojo hudba, je všudeee. Díky za following