Slavný návrhář oslavil minulém roce 25. výročí vzniku své prestižní značky Tommy Hilfiger. Na oslavu bylo přítomno několik celebrit, jmenujme například Lenny Kravitz, Demi Moore, Jennifer Lopez, z českých například topmodelka Petra Němcová. Byla to velká óda na styl, který proslavil tenhle slavný návrhář. Tommy Hilfiger dal světu tzv. Preppy styl, což je vkus, který mícha prvky sportovní a elegantní dohromady. Oblékali se podle něj američtí studenti z bohatších rodin. U příležitosti výročí zveřejnil kolekci na letošní jaro/léto.


Nová kolekce ještě zvýraznila preppy styl(odvážnější použití barev, neláme si hlavu nad mícháním zákonitostí či rozměrů ). Mužská konfekce nebo-li Neo-preppy rocker se považuje za vizionáře v oblasti krátkých obleků a ležerních sak. Nepředvídatelný a podivný vzhled je diktován díky skvěle padnoucím kalhotám s červeným úzkým proužkem, obnošeným tzv. oxford stylem, námořnické saka vylepšené červeným lemováním.

Zbožňovaný Tommy otevře 28. Dubna v New York City tzv Pop-up shop. Dům, který bude replikou tradičního East-Hampton beach house o rozloze až 800 metrů čtverečních. Další možnost jak protlačit preppy styl více mezi lidi. Postupně se bude dům objevovat i v jiných metropolích Evropy (Paříž, Amsterdam, Milán, Stockholm, Madrid) či japonské Tokyo.

odkaz na video: youtube.com

Comments (2)

On 19. dubna 2011 v 22:47 , Vera Paradis řekl(a)...

TH mám moc rada :)

 
On 20. dubna 2011 v 9:18 , Malá Dominika řekl(a)...

Je to úžasný! :)