Korejský návrhář Songzio představil módu pro muže na jaro/léto 2011 a sklízí velký úspěch.

Songzio začal nejprve tvořit módu pro ženy, a to již v roce 1992. S návrhy pánského oblečení začal koketovat již o sedm let později, ale svoji první ucelenou pánskou kolekci představil světu poprvé až v roce 2007 v Paříži.

Korejská originální móda

Jeho pojetí módy pro muže odhaluje nový styl. Nenápadně a přitom originálně skvěle propojuje prvky západní a východní kultury.

Songzio a jeho pojetí jara

Na letošní jaro a léto si Songzio připravil kolekci z protikladných prvků setkávající se v dokonalé harmonii. Elegantnější vzhled najdeme u saka, klasické košile nebo klobouku. Naopak ležérnějšímu stylu se věnoval při tvorbě pohodlných volných kalhot a rozevlátých zajímavě střižených košil. Originální řasení látek, které návrhář použil, vypadá téměř jako umělecká drapérie. Modely díky tomu získávají dramatický nádech.

Jako klidný protipól působí barevnost oblečení, která se nese v duchu bílé, béžové a černé. Tyto barvy jsou nejen moderní pro letošní rok, ale také velmi praktické a navíc je lze i snadno kombinovat. Jako obuv představil Songzio letos pohodlné páskové sandále v novém pojetí, tedy s výraznými širšími pásy kolem kotníků.

více na www.songzio.com (tuto kolekci najdete v summer 2011 - video)

Screenshot z videa ..

Comments (1)

On 16. dubna 2011 v 23:27 , Martina Navrátilová řekl(a)...

Páni, kluk a píše o módě? Thumbs up;)