Ahoj, jelikož jsem vstával brzy, tak mám aspoň čas publikovat tento příspěvek, který tu na publikaci čeká kompletní už přes 14 hodin :) (chudák jeden, ale kdo si počká, ten se dočká .. ne? :D)

Oblíbená módní společnost H&M nás nikdy nepřestane překvapovat a zásobovat aktuálními módními trendy oblečení a módních doplňků. A kdyby přestala, byla by to obrovská škoda. Nad tím ale dnes nepřemýšlejme a raději si pojďme představit speciální linii pro aktuální jarní a letní sezónu 2011. Tu tento švédský řetězec s oblíbeným oblečením nazval „Essentials“, neboli v českém jazyce „základy“. Co všechno tedy najdeme v „základní“ kolekci H&M pro jaro a léto 2011?

Butiky H&M uvádí ve své jarní a letní kolekci 2011 trendy modely, jako trenčkotové kabátky (kratší kabáty sportovního střihu), trička, kalhoty, kardigany, kraťasy, „boyfriend“ džíny (džíny ve stylu vašeho přítele) a z módních doplňků třeba kabelky a boty v oxfordském stylu. Všechny tyto kousky jsou účelné a svým stylem dokazují, že méně je někdy více. A tak by byla chyba si tuto kolekci nepředstavit. H&M lookbook „Essentials“ pro jaro a léto 2011, vytvořený designérkou značky Ann-Sofie Johansson, se zaměřuje na ležérní, nenucení modely oblečení perfektní pro ty, kteří chtějí být styloví každým coulem a zároveň se cítit naprosto pohodlně.


Ležérnost neznamená neupravenost

Jak již samotné jméno napovídá, kolekce zahrnuje pěkné stylové základy oblečení, mezi které patří jmenovitě elegantní blejzry, saka a i bundičky. Celková linie působí hodně jednoduše a přirozeně. Zároveň však nabízí moderní a vypracované střihy, mnoho barevných variací a několik různých střihů. Ležérní a nedbalý look nemusí pokaždé vypadat neupraveně, líně a neúhledně. Jestliže je něco, na co se společnost H&M v této své kolekci pro jaro a léto 2011 zaměřuje, je to půvab, kouzlo, styl a praktičnost v první řadě. Jaký bude váš výsledný look záleží na tom, jak se k samotným kombinacím modelů postavíte. Klíčové kousky této jarní a letní H&M kolekce 2011 poskytují svým zákazníkům updatovanou verzi „starých, dobrých a věrných“ modelů. Od trenčkotových kabátků a obleků, až po denimové kousky a capri, se společnost H&M snaží nabídnout účelnou a smysluplně nositelnou módní kolekci.

Must-haves v tělové barvě

Podstata „Essentials“ linie se točí kolem myšlenky ležérního stylu, který bude zahrnovat několik must-haves looků pro jaro a léto 2011. Mezi ty jisto jistě patří tělové odstíny barev, které jsou skutečnou „love story“ této sezóny. V tělové barvě je vám k dispozici plno kousků – od modelů kalhot a šortek až po nejrůznější módní doplňky. Tělová barva je navíc dokonalým společníkem k dalším barvám, a tak mít pár věcí v tomto přirozeném odstínu se opravdu vyplatí.


Unisexový look bude tuto sezónu jara a léta 2011 opravdu žádaný

Aktuální kolekce švédské módní společnosti H&M je vytvořená pro široké spektrum zákazníků. Nové sezónní trendy, které módní řetězec H&M představuje, dokazují, že návrat ke klasickým a základním kouskům oblečení se vyplatí a že v jednoduchosti najdeme krásu opravdu pokaždé. Ostatně, pokud si na sebe oblečeme klasické bílé tričko, které je upraveno a zdokonaleno podle posledních módních trendů, výsledek může být jedině obdivuhodný. Co navíc, kombinace černé a bílé barvy je skutečně nadčasová. Nebojte se konečně vyzkoušet unisexový look, který bude tuto sezónu stylovější než kdykoliv předtím.

Tak jak se vám líbí nová linie H&M Essentials pro jaro a léto 2011?

Tak jo ... už je akorát čas letět do školy ... páčko :o))

Comments (1)

On 19. dubna 2011 v 14:44 , Foly D. Sante řekl(a)...

task tú hnedú kabeôlu by som brala všetkými desiatimi