Zdravím, 
jeden známý přišel do Vodafone a řekl jim, že jim přivede několik tisíc zákazníků (Vodafone nebude muset dělat žádnou reklamu, nebude na to využívat žádné zaměstnance apod. takže ušetří velký obnos peněz), ale že od nich požaduje skvělý tarif, který by mohl nabízet. Dostal volání v tomto tarifu zdarma, volání do ostatních sítí /Vodafone, O2, T-Mobile apod./ za 1 Kč (s SMS je to stejně). MMS asi 3,35 Kč. Při nárůstu zákazníku se ještě sleví. Dále je tam internet v mobilu, který by měl v nejbližší době klesnout na 69 Kč (ten 150MB) s tím, že v budoucnu by měl být k tomuto tarifu zdarma. Výhoda je, že po překročení se jen zpomalí rychlost, nedojde k vypnutí. Dále tam jsou samozřejmě další možnosti pro internet s větším obnosem dat. Roaming stojí stejně jako Vodafone Roaming, ale tento známý pracuje na zavedení stejných služeb v zahraničí a poté i snížit roaming. Všechno je to doplněné směšně nízkým paušálem 100 Kč.

Dále je tu možný výdělek:
Kód:
https://www.ekolektiv.cz/static/public/odmeny.pdf
Viz tato stránka. Už jsem s ním mluvil, protože 7 jako příklad je moc. Hlavně je to tam počítané jen do 7. hloubky, ale ve skutečnosti je to až do 11. ... Tato tabulka by měla být upravena na příklad, že každý získá 2 lidi. Bylo mi řečeno, že programátor se na to vrhne, ale dobře moc chápu, že teď má důležitější věci na práci.

Registrace je pouze na pozvání. Já jsem byl pozván přímo od našeho známého, co toto vymyslel společně s jednou Brněnskou firmou. Funkční simkartu již mám, odměnu za nabírání lidí měsíčně pravidelně taky dostávám. 

Chtěl bych se Vás zeptat na Váš názor. Jak se Vám toto líbí?

Popřípadě sem vložit i pozvánku pro registraci, protože si jistě dokážete představit, jak na tom můžou některé firmy ušetřit. Soukromníci samozřejmě také a podnikavci dokonce vydělat. Každý totiž chce volat levně a pokud například ve firmě budete mít všichni tento paušál, tak si stejně voláte ZDARMA, akorát ta zanedbatelná stovka měsíčně.

Převod čísla je také samozřejmostí. Po registraci se Vám ozve operátorka a vše s Vámi dojedná.

Kód:
https://www.ekolektiv.cz/registrace/71bb7508967a9a464c9541edd4c8a8c87aaf42c8/




A teď volat už jen s úsměvem :)



Comments (0)