Ačkoliv sní o Louis Vuitton téměř každá žena, která miluje luxusní módu a módní doplňky, my si dnes předvedeme Louis Vuitton modely určené pro pány. Už letos v lednu totiž proběhl pařížský týden módy v čele s pánskými modely, tedy Paris Fashion Week Menswear, a my si z něj dáme ochutnávku toho nejlepšího.

Nová Louis Vuitton pánská podzimní kolekce pro rok 2011 sebou přináší hlavně oblíbenou a univerzální černou barvu a to v odpovídající temné náladě. Paul Helbers, který vedl tým módních designérů, se při navrhování této aktuální pánské kolekce Louis Vuitton, se inspiroval „neobvyklými“ díly obdivovaného i mnohými nepochopeného Davida Lynche. Nicméně, pánská Louis Vuitton kolekce pro podzim 2011 se skládá ze 47 modelů, mezi kterými najdeme jak elegantní obleky tak ležérnější a sportovnější bundy, kabátky, vesty nebo svetříky.

 Černá jak vidíte nebyla jedinou barvou kolekce. Kromě ní se na módní přehlídce Louis Vuitton Fall 2011 objevila také kontrastní bílá nebo zářivě červená. Zcela zásadní je pak právě zmíněný bílý pánský model složený z elegantních kalhot a velice zajímavého střihu kabátku nebo chcete-li z prodlouženého saka s efektním zakončením a cvočky po vnitřních stranách dolního konce. Kromě sak, kalhot, kabátů a košil nechyběla ani kožešina a to v podání kabátků ve střihu sak v přírodních barvách. A zde se od bílé dostáváme dál, ke zmíněným barvám naturálnějším. Z těch můžeme jmenovat například odstíny oranžovo-hnědé, šedé, světlejší i tmavě hnědé. Dechberoucí a skutečně nejvýraznější barvou této aktuální pánské kolekce je barva ostře červená. Objevíme ji nejen na módních doplňcích, o kterých se ještě zmíníme v následujícím odstavci, ale dále také na modelu
pánských kalhot, bundy a kabátku v závěrné části módní přehlídky.




Módní doplňky

Co se módních doplňků týče, je pánská kolekce Louis Vuitton Fall 2011 skutečně pestrá. Pánské modely zdobí nejen moderní tvary slunečních brýlí, apartně uvázané šátky i šál(k)y a v neposlední řadě také rukavice, to vše v mnoha barevných provedeních. Výraznou částí módních doplňků tvoří pánské kabely různých barev a stylů, uvázané jak na páscích, tak na zápěstích, nošené přes rameno či elegantně v ruce, cestovní tašky a brašny větších rozměrů nebo kufříky obdélníkových tvarů. Možná se vám tak může zdát pánská kolekce Louis Vuitton díky tomuto poněkud cestovní. A nemůžeme zapomenout ani na modely populární Louis Vuitton obuvi. Jedná se o různé odstíny mokasín s výraznější, někdy také barevně kontrastní obrubou a špičkou.

Comments (0)