Jakoby nás jaro nabádalo k nekonečné touze po pastelových barvách, nádherných květinách, teplých slunečních paprscích a jemných nadýchaných mráčcích. Módní trendy jarní manikúry praví jasně – nechte si udělat nehty s jasnými barvami, dechberoucími kombinacemi a okouzlujícím zdobením. K tomu, abyste se mohly inspirovat, vám ukážu pár tipů, z nichž se vám bude krásou točit hlava.

Při příchodu jara je čas nechat za sebou všechny ponuré barvy podzimu a zimy a objevit krásu barev. A to i co se designu nehtů týče. Tuto sezónu budou v módě dívčí pestré barvičky a vzory, jako veselé květiny, hravé puntíky, srdíčka nebo barevné proužky. Dovolte nehtům zářit toto jaro jedinečnými kombinacemi. Jaro je jedním z nejoblíbenějších sezón v roce. Září optimismem, nadějí a radostí. Je perfektním obdobím, kdy oslavujeme život okolo nás, teplé počasí, příjemné slunce a modrou oblohu. Stejně veselé a optimistické mohou být i vaše nehty.

Hravé puntíky

Puntíkovaný vzor je pro samotnou aplikaci vzorem asi nejjednodušším. Proto začněme právě jím. Ke všemu pak potřebujete jenom dvě barvy laků na nehty a pouhopouhé párátko. Jednou barvou si nalakujte nehty. Poté, co vám lak na nehtech uschne, za pomocí párátka si své nalakované nehty „ napuntíkujte“ odlišnou barvou nebo samozřejmě pokud chcete, více barvami a znovu nechte pořádně zaschnout. A máte hotovo. Navíc nepotřebujete ani odbornou péči. Vše máte během pár minut a navíc zadarmo. A co ještě víc ... je to nádherný.


Puntíkovaný design nehtů – od jednoduchých puntíků až ke složitějším kombinacím, kde si můžete pomoci vystřiženou šablonou z pevnější lepící pásky.

Sexy květiny

Květiny rovná se nekonečná romantika. Květinový vzor na nehtech ale vyzařuje spíš než romantickým dojmem, dojmem flirtujícím. Protože se teď zrovna v módě nosí kreativita bez hranic a možnosti jsou zcela nekonečné, máte toto jaro jedinečnou příležitost vyzkoušet ty nejdivočejší barevné květinové kombinace. V případě aplikace květinového vzoru na nehtech bych určitě radil, abyste si nehty poseté květinkami nechali udělat u vyškoleného odborníka. Jistota je jistota.

Květinový design nehtů vyžaduje odborníka nebo speciální nalepovací technologii Minx.

Mašle konečně na nehtech !!!


Mašle milujete na botičkách, na oblečení i ve vlasech a toto jaro i na našich nehtech. Mašličky vyjadřují roztomilost a dodají vašemu celkovému vzhledu dívčí look již na první pohled. Mašle jsou prostě zpět. Ať už jsou vaše nehty dlouhé, střední nebo zcela krátké, mašličkový doplněk jim bude slušet v každém případě.

Mašličkový design nehtů vám bude slušet.


Roztomilá srdíčka

Stejně romanticky a roztomile budou na vašich nehtících vypadat také srdíčka. A nemusí být za každou cenu červená. Svéráznost a originalita se toto jaro počítá.

Srdíčka můžete na nehty aplikovat mnoha způsoby
Jaro bez hranic :o)

Ať už si pro již probíhající jaro zvolíte jakýkoliv design, meze se letos nekladou. Cení se originalita a upřednostňuje se kreativita a hravost. Pro inspiraci se stačí rozhlédnout kolem sebe – tráva, nebe, ovoce příroda celkově. Nahlédnout můžete do komiksových časopisů nebo se jednoduše inspirovat vaším oblíbeným geometrickým tvarem. Jaro tak znovu bude hýřit pestrými barvami, vzory a nejrůznějšími motivy nehtů, se kterými dáte rozhodně najevo, že se nebojíte riskovat a styl máte jednoznačně pod kontrolou.


Kreativitě se meze nekladou.

Co zvítězilo u vás – srdíčka, puntík, kytičky, ozdobné mašle nebo se přeci jenom stále bojíte?

Comments (5)

On 17. dubna 2011 v 15:32 , Malá Dominika řekl(a)...

Oh vypadá to hezky! :)

 
On 17. dubna 2011 v 15:52 , Martina Bierová řekl(a)...

nehty jsou to úžasný, ale neměla bych nervy se s tím takhle patlat :D

 
On 19. dubna 2011 v 17:59 , Netty řekl(a)...

Kráááásnýýý :))

 
On 6. května 2011 v 22:50 , Veronika řekl(a)...

Nádherný nehty! Snad po státnicích si najdu čas něco opět vytvořit na nehtech. ;)

 
On 4. října 2011 v 19:17 , Katrin řekl(a)...

to je nádherný :-O :) škoda, že si nic takovýho neumim udělat na nehtíky :))