Po šedé a ponuré zimě si naordinujte Vuittona jako z prosluněného St Tropez! Kolekce kabelek, bot a šátků, nazvaná Ailleurs (z francouzštiny – „někde jinde“) je novější kolekcí Louis Vuitton pro sezónu jaro a léto 2011, která vznikla ve spolupráci s britským umělcem Pippa Cunningham.

Pippa Cunningham nespolupracuje s Louis Vuitton poprvé. Již v roce 2008 vznikla kolekce z obrazů umělce. Každý obraz Pippa nejdříve namaloval, a pak byl sítotiskem přenášen na materiál tak, aby vypadal jako skutečný akvarel.



Ailleurs je kolekce navozující představu exotické dovolené: sexy plavky, plážové šaty, plážová taška s knížkou na čtení a šátek ve vlasech. Prostě nádhera – letní dovolá jak má být. Louis Vuitton Ailleurs kolekce pro léto 2011 obsahuje efektní doplňky, které dokonale mixují okouzlující styl s pohodou francouzské Riviéry, ale i s dobrodružstvím tropických pralesů. Hlavními kráskami této kolekce jsou plátěné tašky, určené sice primárně do města, ale svým designem s nimi zazáříte i na pláži – pokud jste tedy dobrodruh a chcete si je nechat ukrást! Plátěné kabelky Louis Vuitton z kolekce Ailleurs vyšli ve třech vzorech: Promenade, Escale a Aventure.



Tisk na kabelce Promenade odráží kouzlo a atmosféru francouzské Rivéry. Máte posit, že se přímo procházíte pod exotickými palmami. Na druhé straně Escale nám připomíná tropické dovolenky s jasným bílým pískem pláží, blankytně modrým mořem, barevnými slunečníky a samozřejmě s báječným koktejlem v ruce. Poslední model Aventure je výletem do hlubin tropického pralesa. Nádherné vzory a potisky kabelek Louis Vuitton doplňuje nastavitelná rukojeť z imitace telecí kůže.



Comments (1)

On 21. května 2011 v 19:18 , Léa řekl(a)...

Tak tyhle kabelky se jim opravdu povedly! :))